Tre fagmedier i SKUP-konkurransen

Tre fagmedier i SKUP-konkurransen

Vegard Venli, Kommunal Rapport, vant Den store journalistprisen i 2016. Prisen ble delt med Anders Fjelberg og Tomm W. Christiansen i Dagbladet. Her blir Venli intervjuet av TV2s Nils Gunnar Lie rett etter prisutdelingen. (Foto: BN).

Del: 

Journalister i tre redaksjoner i Fagpressen har sendt inn metoderapporter og deltar i SKUP-konkurransen 2017. To av dem er også nominert til Den store journalistprisen.

De som er med i begge konkurransene, er Sonja Holterman i Utdanning, med "Overgrep i skole og barnehage", og Lars Taraldsen i Teknisk Ukeblad med "Fra Vestlandet til Pyongyang – De norske slaveskipene i Polen". I tillegg deltar hele redaksjonen i Politiforum i SKUP-konkurransen med "Humlebolet", et kritisk arbeid om Politidirektoratet og lederen Odd Reidar Humlegård.

I fjor vant journalist Vegard F. Venli, da Kommunal Rapport, Den store journalistprisen – delt med Dagbladets Anders Fjellbarg og Tomm W. Christiansen. I år skal Den store journalistprisen deles ut 13. juni i Trondheim, under Medielederkonferansen.

Les også:
  • Erik Nord ble valgt til ny styreleder, Trine Østlyngen er ny nestleder i Fagpressens styre. Årsmøtet i Fagpressen tirsdag kunne også gjøre opp året 2016 med bedre overskudd enn på flere år.

  • Omkring 70 foredrag, debatter og "masterclasses" sto på programmet i Berlin under konferansen Digital Innovators' Summit 2017. Deltakerne i Fagpressens studietur til DIS ga tilbakemelding om godt utbytte og nye ideer.

  • Innlevering, produksjon og distribusjon går som normalt inntil videre, får Fagpressen vite hos Norpost.