Mortvedt fratatt adgangskort til politihuset

Mortvedt fratatt adgangskort til politihuset

Del: 

Som redaktør i Politiforum siden 2001, har Ole Martin Mortvedt hatt adgangskort til politihuset i Hamar. I januar i år ble kortet inndratt.

I de siste 16 årene har Mortvedt hatt adgangskort til sin tidligere arbeidsplass, politihuset i Hamar, og har kunnet sitte der og jobbe. En dag i januar mens han satt på politihuset og jobbet, fikk han beskjed om at adgangskortet hans skulle inndras med øyeblikkelig virkning.

– Jeg spurte selvsagt hvorfor, og fikk beskjed om at det var fordi det ikke lenger skulle være mulig for ansatte i permisjon å ha adgangskort til politihuset, forteller Mortvedt til Hamar Arbeiderblad som først omtalte saken.

Journalisten har intervjuet Mortvedt og laget sak om hva som er bakgrunnen for inndragelsen.

 

Les også:
  • – Vi har nesten doblet den digitale annonseomsetningen i første kvartal, sammenliknet med 2016, sier annonseansvarlig Anne-Grethe Krogdahl i Byggmesteren. Også salgssjef Kenneth Johnsen i Anlegg & Transport melder om en jevnt stigende digitalomsetning. 

  • Fagpressens annonseomsetning økte med totalt 3,6 prosent i første kvartal 2017. Veksten var 0,7 prosent på papir og10 prosent digitalt. Men noen titler har også svært mye bedre tall.

  • NJ Hege Iren Frantzen viste fram gravesaker fra Fagpressen, og NR understreket at redaktørene i fagmedier arbeider under samme ansvar som sine kolleger i dagspressen. – De bør følgelig også få samme rammevilkår, poengterte Arne Jensen i høringen i finanskomiteen mandag. Også MBLs Randi Øgrey støttet Fagpressens sak.