Full uttelling med Restart og kompetansestøtte fra Fagpressen

Full uttelling med Restart og kompetansestøtte fra Fagpressen

Redaktør Svein Åge Eriksen i Finansfokus er svært fornøyd med å ha gjennomført kursserien Restart ved Institutt for journalistikk, med kompetansestøtte fra Fagpressen. (Foto: Finansforbundet).

Del: 

– Nå har den digitale reisen startet, og jeg gleder meg til fortsettelsen! sier ansvarlig redaktør Svein Åge Eriksen i Finansfokus. Han anbefaler alle som trenger ny kompetanse i en digital tid å søke økonomisk støtte fra Fagpressens vederlagsfond.

– Med kompetansestøtte fra Fagpressens vederlagsfond fikk jeg muligheten til å lære det digitale håndverket gjennom kursserien Restart ved Institutt for journalistikk, forteller Svein Åge Eriksen. Han omtaler Restart som "en svært god, praktisk rettet og ikke minst meget nyttig kursserie for alle som skal arbeide på digitale flater".

Her kan du  lese sluttrapporten fra Restart-kurset som Eriksen avsluttet i desember 2016. Du finner også en rekke andre prosjektrapporter som du kan hente inspirasjon fra for å søke Fagpressen om kompetansestøtte i 2017. Les også intervjuet med fondsstyreleder Barth Tholens, der han forteller hvilke satsingsområder styret i vederlagsfondet har utpekt i år.

Fristen for å søke kompetansestøtte fra Fagpressen i år, er mandag 23. januar. Her finner du kriterier og søknadsskjema.

Les også:
  • Første utgave av medlemsbladet Pensjonisten var ferdigsolgt lenge før fristen, og med høyeste annonseomsetning noen gang. Det fryder både selgerne i Salgsfabrikken og redaktør Trond Nedrebø seg over.
    – Det ser ut til at interessen for å annonsere på papir har økt, sier han.

  • Bistandsaktuelt har økt trafikken til over en halv million unike sidevisninger, skriver bladet i årsrapporten for 2016. Og nettrafikken fortsetter å øke inn i det nye året.

  • Departementene bruker i gjennomsnitt mye lengre tid på å gjøre dokumenter tilgjengelig i postjournalen i dag, enn den gang alt foregikk på papir. En fersk undersøkelse fra Pressens offentlighetsutvalg avslører at det tar fra ni til 39 dager før dokumentene er publisert i Offentlig elektronisk postjournal, OEP. Aller verst er Justis- og beredskapsdepartementet.