Fagpressen

Medlemssentral

Enda bedre bildeavtale hos YAY micro

Fagpressens samarbeidsavtale med bildebyrået YAY micro er revidert og forbedret. Et helt nytt produkt er "Bildepakker". Medlemmer i Fagpressen kan abonnere og kjøpe bilder fra YAY micro til gunstige priser.

yay-avtale

YAY Micro har bygget opp en bildebase som nå inneholder tett på 1 million bilder.

De to gründerne i YAY, Linda Lægreid Johannessen og Jan Ole Kjellesvig, mener de nå har et enda bedre tilbud til fagbladene:

– De nye bildepakkene er et produkt som vi selger med 10 prosent spesialrabatt til medlemmene i Fagpressen. Pakkene består av 10, 25, 100, 500 eller 1000 høyoppløste bilder og kan brukes uten tidsbegrensning. Kunder behøver heller ikke forhåndsvelge bildene i pakken, forklarer Linda Lægreid Johannessen.

– Vi har gunstige priser i utgangspunktet, basert på royalty free-prinsipper og individuelle avtaler med fotografer. Gjennom avtalen med Fagpressen, får fagbladene i tillegg spesialrabatter, enten man velger abonnement eller enkeltkjøp, eller de rabatterte bildepakkene. Vi er også svært interessert i å skaffe bilder som vi ikke allerede har, uten at det gir noen ekstra kostnad, sier Linda Lægreid Johannessen.

– Hva slags bilder har dere i basen?

– Vi har et stort utvalg både av illustrasjonsbilder  og redaksjonelle bilder, og vi har mange skandinaviske fotografer, som sørger for at motiver og modeller "stemmer" med den norske virkeligheten.

– Hvis noen i Fagpressens medlemsblader vil levere bilder til basen vår, er vi interessert i det også!

Brukerstøtte

YAY tilbyr også Fagpresse-medlemmer gratis brukerstøtte og rådgivning, i forbindelse med valg av bilder og eventuelle problemer knyttet til teknikk eller rettigheter. Det er opprettet en egen epostadresse til kundeservice for medlemmer i Fagpressen.

– Vi har ellers vært veldig bevisste på å avklare alle sider i forhold til bruk av bilder fra vår base, slik at kundene ikke skal komme i problemer, understreker Jan Ole Kjellesvig.

Spesialside

– Hvordan går fagblader fram for å komme i kontakt med dere?

– De kan bruke epostadressen vi har opprettet spesielt for Fagpressen – fagpressen@yaymicro.com – eller gå inn via YAY micros egen fagpresseforside. Fagpressemedlemmer må skrive i eposten at de er medlemmer, presiserer Linda Lægreid Johannessen.

YAY kan også kontaktes per telefon, på 40 28 01 39 (Linda) eller 95 21 21 04 (Jan Ole).

Adm. direktør Even Trygve Hansen i Fagpressen tror mange av fagbladene kan ha stor glede av YAY Micro.

– Vi har sett på samarbeidsmuligheter med flere bildebyråer, men opplever så langt at YAY har vist størst forståelse for behovene i fagpressen, både i forhold til priser og hva man faktisk trenger av bilder, sier Hansen.